ny

Jeg har kendt Lise siden jeg var ganske ung og fulgte hendes ugentlige brevkasse-skriverier i Femina. Hun mødte dog først mig, da jeg blev skønhedsredaktør på ALT for damerne, og selvom jeg nu er selvstændig, så taler og skriver vi ofte sammen om vores fælles interesse for skønhed – og også lidt om vores hunde! Her får Lises tips til gode vintersera!

Skøn som: Lise Grosmann

Jeg er: Skønhedsblogger på Beautyblog.dk, oprindelig kosmetolog, har skrevet om skønhed og sundhed i mange år – herunder 4 bøger.

Det produkt jeg er mest positivt overrasket over lige nu er:
Mizon Dust Clean Up Peeling Serum, fordi dette peeling-serum indeholder det, der skal til. Lutter effektive og fornuftige ingredienser, der virker; salicylsyre (pilebark), som kommer ned i porerne plus glykolsyre til ’afstøvning’, der forfiner hudoverfladen og hjælper til med at lysne lidt på pletterne, hvis jeg holder ved. Og så er der også sørget for huddulmere som gotu kola. Jeg er i det hele taget stor fan af Mizon som oven i købet har nogle utroligt fine priser.

mizon-dust-clean-up-peeling-serum-open-640

I denne sæson skal jeg købe:
SkinCeuticals C E Ferulic serum. Jeg har aldrig ejet andet end små prøver af dette berømmede produkt, og nu skal den på min hud og vise, om den kan leve op til sit ry. Den har i hvert fald de bullits, der kan få det bedste ud af C-vitaminets mange talenter – og her er der hele 15% i rette syrlige pH omgivelser. Ud over at produktet er meget stærkt på antioxidantsiden med C’et og dets gode makker E-vitamin plus ferulasyre, så forventer jeg, at det for alvor vil hjælpe mit vinterprojekt ’bleg min hud’. Og oh fryd måske også hive i kollagenet og stramme masken lidt op.

skin-c-e-640
Mit bedste råd i denne sæson er:
At huske at tjekke fugtniveauet indendøre. Det er jo sådan, at den kolde luft ikke indeholder meget vand, og når den kommer indendøre i varmen, som har plads til masser af vand, så forslår det som en skrædder et vist sted. Tør luft generer både slimhinder og vores hud og medfører et øget behov for tilførsel af fugt og fedt, som er den opskrift, huden selv betjener sig af for at holde mindst 10% vand i overhuden. I modsat fald vil tørhed give små revner og deraf følgende adgang for stoffer, der kan irritere.