img_8922K-beauty er ikke længere et storby-fænomen for nu kan du finde tre af MIZONs populære sheet masker i 95 større Matas butikker over hele landet. Maskerne er geniale til et hurtigt, fugtgivende quick fix til dig selv, men de er også superanvendelige som advents- eller værtindegaver til den kommende tids mange julearrangementer. Alle jeg kender kan i hvert fald godt forvente at få et par stykker til gløggen (så er I advaret!).

Hvis du er i tvivl om, hvilken variant du skal vælge, så vid at alle indeholder ekstremt meget fugt, hvilket alle har brug for. Der er derfor ikke et ‘forkert’ valg, men der er dog et par sidegevinster ved at vælge en specifik variant:

  • Watery Moisture Mask indeholder grøn te ekstrakt, som har et højt indhold af naturlige aminosyrer og vitaminer, der fugter og beroliger huden. En maske til alle uanset alder og øvrige behov.
  • Firming Mask indeholder granatæble-ekstrakt, som er spækket med flavonoider og vitamin E, der virker beskyttende samt punicinsyre, der stimulerer cellefornyelsen. Perfekt til en 30+ hud.
  • Soothing Mask indeholder lavendel-ekstrakt, som har en helende, smertestillende og stress-reducerende effekt på huden. Oplagt til alle med irriteret vinterhud (eller med tendens til jule-stress!).

Er maskerne ikke tilgængelige i din lokale Matas, så finder du dem også på Matas.dk.