ling-mizonMasker er hotte som aldrig før og derfor produktudvikles der på livet løs for at lave nogle nye, overraskende og ikke mindst effektive varianter, der virkelig gør en forskel.

To nye masker, jeg vil fremhæve er; LING SparkLING Makeover Mask og MIZON Dust Clean Up Mask, der har det til fælles, at de begge skal påføres ren og tør hud – og at de skummer!

QUICK FIX MASKEN

LING SparkLING Makeover Mask er en enkeltindpakket gel, du smører i ansigtet. Kort efter begynder masken at boble takket være en kulsyreholdig formular, der tiltrækker oxygen til hudens overflade som hjælper med at rense, forny og opstramme huden. Efter 10 minutters tid falder masken til ro, og du kan vaske den af med en fugtig vaskeklud og nyde en synligt mere frisk og blød hud. Masken arbejder på alle fronter – fugt, blødhed, porestørrelse, glød og fasthed – og er perfekt som en hurtigt opkvikker, hvis din hud føles træt, trist og gammel!

ling-640ling-pack-640

Blandt de aktive ingredienser finder du fermenteret risklid/sojabønneekstrakt, der virker balancerende, superfugteren hyaluronsyre samt antioxiderende rosenekstrakt, der beskytter huden mod for tidlig ældning.

LING SparkLING Makeover Mask koster 599 kr. for 4 masker og fås blandt andet her og her.

DETOX MASKEN

MIZON Dust Clean Up Mask er en dybderensende stofmaske, der lægges over ansigtet i ét stykke, som en sheet maske. Efter et par minutter begynder masken at skumme (meget) og når den har siddet i 10 minutters tid tager du stoffet af og masserer skummet rundt på huden, inden du vasker den helt af. Efterfølgende føles huden utrolig ren, dybderenset og blød. Masken fjerner urenheder, snavs og affaldsstoffer fra huden og er perfekt, hvis din hud føles uren eller fedtet. Den er udviklet specielt til by-mennesket, hvis hud udsættes for store mængder forurening.

dust-clean-up-3-640dust-mask-640

Blandt de aktive ingredienser finder du afgiftende moringaekstrakt, eksfolierende frugtsyrer (AHA og BHA) og fermenteret sojabønneekstrakt, der virker anti-inflammatorisk og balanceskabende på huden. Da masken er rimelig effektiv anbefales den kun 1-2 gange om ugen.

MIZON Dust Clean Up Mask koster 35 kr. for 1 maske (8 stk for 250 kr.) og fås her og her.