spa-8

I sidste uge tjekkede min veninde og jeg ind på Samahdi Spa i Rådhusstræde på en helt almindelig dødelig torsdag, og det skulle vise sig at være en supergod idé på trods af, at vi brød alle do’s for korrekt spa-opførsel…

Vi havde booket tid kl. 17 og da vi gerne ville komme i god tid, beslutte vi os for at gå 16:45, så vi havde 15 minutter til at gå de 50 meter fra vores fælles kontor til Samahdi Spa. Klokken 16 fik vi dog den fantastisk gode idé, at vi lige ville drikke et glas vin inden vi skulle afsted, og så stak tiden pludselig af for os.

Kl. 17:01 blev vi ringet op af et bekymret personale, der havde to massører stående klar til vores dobbelt-massage – ups! Vi slugte den sidste tår og for over vejen.

Kl. 17:08 lå vi afklædte på hver vores briks i et mørklagt, thai-inspireret massagerum og blev behørigt indsmurt i olie og efterfølgende gennembanket i en lille times tid, mens promilerne langsomt forduftede.

kl. ca. 18:00 blev vi vækket fra vores massagedøs, iført badetøfler og badekåbe og ledt ind i et spa-rum, hvor en boblende jacuzzi stod klar dækket med forfriskninger i form af frugt, chokoladefondue, smoothie og sprudlende kava (yeah!). Vi kravlede straks i badet selvom det nok havde været passende at tage et hurtigt brusebad først – ups igen!

Vel seatede i hver sin ende af karret brød vi igen etikette og hev egne skønhedsprodukter op af en medbragt toilettaske og gav den gas med rens og diverse masker, mens den nære verdenssituation blev vendt og kavaen tømt (næste gang bestiller vi en hel flaske). Jeg ved ikke helt, hvor længe vi sad i de varme bobler, men vi nåede at genstarte jacuzzien, inden vi blev kaldt op og kunne afslutte spa-eventyret med en hurtig omgang af Samahdis egen body scrub under regn-bruseren.

spa-1

spa-2

spa-3

spa-7

Alt i alt en supergod oplevelse og en fed måde at afslutte en arbejdsdag på! Vi har allerede aftalt, at vi skal have en spa-date igen i november…

Fik jeg sagt at vi også tog billeder? Ups-ups-ups…håber de lukker os ind igen?