Serum er typisk det dyreste produkt i din hudplejerutine, og det er der en grund til: Serum er et koncentrat og skal kun bruges sparsomt. 3-4 dråber er rigeligt, hvilket svarer til, hvad der kan være i en pipette.

Koreanske kvinder påfører gerne serum direkte på huden fra pipetten og dupper efter med fingerspidserne. Det giver god mening, da der ellers kan gå en del serum til spilde i håndfladerne, og så er 30 ml hurtigt brugt op.

Har du tendens til at bruge for meget serum, skyldes det sandsynligvis, at din hud er tørstig, og derfor suger serummet til sig, så der ikke er nok til hele ansigtet i en dosering. Hvis det er tilfældet, vil det være mere økonomisk at fugtmætte huden med essence, inden du påfører serum. Og læg gerne serum på, mens huden stadig er fugtig af essence, så fordeles og optages serummet bedre. Læs eventuelt også mit indlæg og 7 skin metoden!

Brug også gerne en ekstra dråbe til pleje af halsen, da det er et område, der ofte bliver overset. Eller du kan fugtbooste både ansigt og hals med de nye OBED Bio Cellulose masker med lavendel (fugt) eller rose (spændstighed), der både indeholder en maske til ansigtet og halsen i samme pakke. Så bliver hals-plejen ikke nemmere!