regitze-bay-640x640

Skøn som: Regitze Bay

Jeg er: Modestylist og indehaver af River and Raven, en mode og livsstilsbutik, der udelukkende forhandler luksuriøse, bæredygtige brands.

Det produkt jeg er mest positiv overrasket over lige nu er:
Den rene Cacay olie fra Oils of Heaven. Den er måske den bedst bevarede beauty-hemmelighed, jeg nogensinde er stødt på, men denne nyligt opdagede sydamerikanske olie er så smækfuld af essentielle fedtsyrer og vitaminer, at den overhaler både argan- og hybenkerneolie, der ellers har ligget øverst på listen over de mest effektive skønhedsolier hidtil.

ooh-cacay-640x640

I denne sæson skal jeg købe:
RMS Beauty Master Mixer, fordi jeg er løbet tør! Jeg kan under ingen omstændigheder leve uden den lille krukke, som er fuld af ren magi, der får folk på gaden til at stoppe mig og spørge, hvad jeg bruger for at opnå den glow i huden.

rms-master-mixer-640x640

Mit bedste råd i denne sæson er:
Gi´ din hud en beauty detox. En stor engelsk undersøgelse viste, at omkring halvdelen af de adspurgte kvinder oplevede at have sensitiv hud. Vores hud er fra naturen udstyret med magiske, selvhelende kræfter, og når den opleves som sensitiv og irriteret, kan det skyldes vores skønhedsrutine. Jeg er stor fan af, at man giver huden en periode med ro i ny og næ for at finde frem til, hvordan hudens naturlige tilstand er. Når du ved det, har du det perfekte grundlag for at kunne tilføre huden optimal pleje.