party

Man skal vist være meget lidt beauty-minded for at have undgået at opdage, at Magasin fejrer den vel overståede renovering af parfume-afdelingen (med mere) på Kongens Nytorv under hashtagget The Great Beauty Party.

En fest for alle med masser af aktiviteter og præmier, der varer denne uge med – inklusiv søndag. Der er blandt andet end Fiat 500 på højkant (kun på lørdag), men også masser af skønhedsgaver hver eneste dag – blandt andet koreanske sheet masker fra Mizon og Blithe.

Som en del af ombygningen er der kommet en del nye brands og hele området er blevet indrettet med virkelig smukke og specialindrettede shop’n’shops som man kender fra udlandske stormagasiner. Med andre ord: det er blevet et meget mere spændende univers at begive sig rundt i. Her er nogle af de nye ‘specialbutikker’, der fortjener et besøg:

aesopAesop er kendt for sine apotekerlignende emballager fyldt med økologiske plejeprodukter til ansigt, krop og hår. Brandet kommer fra Australien og har netop også åbnet en lille butik på Værnedamsvej, hvis du er til en mere intim shoppeoplevelse.

jo-maloneJo Malone er oprindeligt et engelsk brand (men er nu ejet af Estée Lauder Companies), der har specialiseret sig i enkle duftkompositioner baseret på få ingredienser. Duftene fås som parfume, kropsprodukter eller til hjemmet (som duftlys, diffusers, room spray, sæber etc.). Jo Malone er et oplagt gavebrand, så mangler du en fin julegave, er det klart et stop værdigt.

sephoraSephora er en fransk parfumeri-kæde med egen produktlinje samt et stort udvalg af ‘exclusive brands’ – altså mærker, der kun forhandles gennem Sephora som Benefit til venstre i billedet. Sephora har også mange af de traditionelle brands, du finder andre steder, men i Magasin er der fokus på det sortiment, Magasin ikke har i forvejen.